Empresa

Control de qualitat i d’assaigs de materials per la construcció des de 1990

Tenim una Política de Qualitat on expliquem com realitzem els nostres serveis. Naturalment, complim amb tots els requisits normatius per tal d’oferir el millor servei possible als nostres clients.

Consulti la nostra política de qualitat.

Els nostres serveis

El nostres serveis més populars per al teu projecte

ASSAIGS I CONTROL LABORATORIS SA és un Laboratori de Control de Qualitat de la Construcció i d’Assaigs de Materials fundat a l’any 1990.  Neix arrel del nou Reial Decret 824/1988 que exigia l’obligatorietat de realitzar assaigs de control de qualitat en els materials de les noves edificacions.

Durant tots aquests anys hem recorregut tota la provincia de Girona, realitzant el control de qualitat en tot tipus d’obres: Edificis plurifamiliars, escoles, hospitals, museus, vivendes unifamiliars, estacions depuradores, ponts, supermercats… Aquests treballs són la nostra millor tarjeta de visita. La nostra filosofia de treball es basa, per sobre de tot, en oferir el millor servei i en donar resposta a les necessitats que exigeix el control de qualitat

.

estructures Metàl·liques

Dissenys i càlculs d’estructures metàliques

Assaigs i control de materials

Testimonis de formigó i tots tipus de materials en la construcció

Estudis geotènics

Estudis geotècnics requerits per a qualsevol projecte d’edificació

Tots els nostres serveis

Obtingui els serveis més professionals pel seu projecte d’edificació

Portem més de 30 anys oferint els millors serveis de Control i assaigs en els nostres laboratoris. Tenim als millors professionals amb l’experiència necessària per satisfer els projectes més exigents.

  • Assaigs de Formigó
  • Estructures metàl·liques
  • Estudis geotècnics
  • Assaigs de vials
  • Assaigs varis
  • Gestió per a la contractació dels serveis de la OCT i de l’Assegurança Desenal.