La privacitat dels nostres clients és molt important per a nosaltres a Assaigs i Control. És per això que recollim i utilitzem les seves dades personals de manera responsable i en compliance amb la llei de protecció de dades.

En general, recollim dades personals per millorar la seva experiència com a client i oferir-li els millors serveis possibles. Això inclou, per exemple, el seu nom i dades de contacte per poder comunicar-nos amb vostè i enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis.

En cap cas compartirem les seves dades personals amb tercers sense el seu consentiment, a no ser que ho requereixi la llei. També prenem les mesures adequades per assegurar la seguretat de les seves dades i evitar la seva pèrdua, alteració o accés no autoritzat.

Si vostè té qualsevol dubte sobre com utilitzem les seves dades personals, no dubti en contactar amb nosaltres. També té dret a sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les seves dades personals en qualsevol moment.

Aquesta política de privacitat pot ser modificada de temps en temps per adaptar-se a les nostres pràctiques de recollida i utilització de dades o a les normatives aplicables. Si es produeixen canvis significatius, li informarem